7 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE CLOUD VIDEO NADZOR NAJBOLJA INVESTICIJA

  1. Manje brige = više sreće

Sasvim je sigurno da će vam postavljanje Cloud kamere smanjiti razloge za brigu o bezbednosti stana ili poslovnog objekta koja se kao crni oblak slutnje nadvijala nad vama. Imati neposredan uvid u dešavanja u objektima koja su potecijalni izvor stresa znači imati priliku da vidite pravu  istinu. I ako vam ta istina nije po volji bar vam postaje poznata i možete da se suočite sa realnim problemom i rešite ga. Najbolja opcija je kada uočite da razloga za brigu nije ni bilo.

  1. Lakše planiranje

Kada vam je poznato šta se dešava u vašem objektu, na primer ugostiteljskom, da trenutno imate veliku gužvu ili vam fali neki određeni predmet da biste zadovoljili potrebe svojih klijenata, možete rešiti problem iz udobnosti svoga doma tako što ćete pozvati dodatnog radnika ili servisnu službu koja će olakšati rad vašeg objekta. Live streaming vam omogućava blagovremeno uočavanje potreba i grešaka u radu za koje vi onda možete preduzeti potrebne mere bez dodatne komunikacije sa zaposlenima. Sve greške u radu ili neželjene pojave možete kasnije pokazati kolegama jer imate sačuvan snimak u odličnoj HD rezoluciji sa tonskim zapisom.

  1. Olakšan odabir kandidata za posao

Odabir kandidata za posao ume biti veoma mučan posao jer je nekada na intervjuu za posao teško prepoznati potrebne sposobnosti, odnosno mane kandidata. Nekada samo neverbalna komunikacija kandidata za rad u uslužnim delatnostima ume da bude odbojna klijentima, a da vam to niko ne stavi otvoreno do znanja. Jedini način da to sprečite odlazak klijenata i da napravite dobar odabir kadrova je da posmatrate njihovo ponašanje na video snimku i neposredno se uverite. Takođe, možete uvideti koje su to veštine koje je potrebno razvijati u timu saradnika i koje teme obično izazivaju neslaganja. Sa dovoljno relevantnih informacija ponašanje zaposlenih više neće biti enigma.

  1. Odvraćanje od napada/krađe

Jedna od osnovnih uloga kamere je upravo odvraćanje od nedozvoljenih radnji, napada, provale i krađe. Statistika kaže da se po isticanju kamere broj krivičnih dela smanjuje za oko 50 % zato što kamere odvraćaju počinioca od krivičnog dela jer bi iza njega ostao nedvosmislen dokazni materijal. Drugi benefit u slučaju da se krađa ipak desi je olakšano prepoznavanje izgrednika.

  1. Video podsetnik

U današnjem vremenu, kada se živi najbrže u istoriji ljudske vrste, naminovno je da ne možemo da imamo u vidu sve što treba da učinimo ili kupimo za svoj dom ili poslovni prostor. Povremeno baciti oko na  live stream u objektu pod video nadzorom može da nas podseti šta smo zaboravili da kupimo, uradimo, sklonimo, prenesemo poruke saradnicima i tako smanjimo svakodnevni stres.

  1. Live streaming iz vašeg lokala na You Tube-u

 

Ukoliko imate ugostiteljski objekat ili radnju sa uslužnim delatnostima možete da pratite svakodnevna dešavanja na svom You Tube kanalu, ali i da pokažete svojim poslovnim partnerima ili klijentima poslovanje na koje ste ponosni. Vaše godine rada i truda sada mogu biti lako predstavljene i to je činjenca koju možete iskoristiti u pregovorima.

 

  1. Osećaj slobode

Mnogo je lakše otići na godišnji odmor ako znate da ste svoj dom ili svoj posao obezbedili video nadzorom. Pored snimaka koje možete pogledati sa bilo koje destinacije i bilo kog uređaja u vašem ili tuđem vlasništvu (PS, prenosni računar, mobilni telefon), možete pratiti i live stream na svom You Tube kanalu kada vam to vreme i raspoloženje dozvoljava. Ukoliko niste raspoloženi da odmor koristite za posmatranje dešavanja kao što biste inače činili, video materijali će vas čekati kada se vratite sa odmora. Osećaj slobode nema cenu, ali Cloud kamere su uz sve to i više nego povoljne. Možete uštedeti čak 80%  uobičajene cene za video nadzor!

Sve nabrojano i još mnogo dobrih životnih situacija će vam pokazati da je ulaganje u Cloud kamere bila vaša najbolja investicija. Kompanija Geovision je dizajnirala četiri modela kamera koje će biti vaši saveznici u domenu bezbednosti.

Za sve dileme i sugestije u vezi video nadzora se možete obratiti susretljivom i stručnom osoblju kompanije Cloud Solutions.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *